9 mar 2017, 12:12

Небе на райета 

  Poesía
341 0 0

Небе на райета

 

Небе на райета,
фосфорно ярки.
В зениците жадни
дебне безкрайност.

 

С време затрупана
е тази пустиня.
Мечтания глупави,
тук вечно почиват.

 

С едната ръка
загребвам си вечност.
С другата тръгвам,
към моята бездна.

 

Небесни райета,
фосфорно ярки,
дори на картина,
за мен, сте реални.

 

© 2016 Иван Бърдаров. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??