17 ene 2017, 16:09

Небесен дар 

  Poesía » Verso acróstico
583 3 10

Не е страшно. 

Ездачи на времето

боравят умело със стремето. 

Ето, товарът ни

стремглаво отпада. 

Емоции, радост... 

Надеждата оживява. 

 

Див вик на победа. 

Ангели бели смирено

раздават награда. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??