Небесно синьо е небето - небесно синьо е в душата ми...
И някак светло е да предам на светлината цялата си болка,
огорчението, страхът - не спазените обещания
и чувството ми за вина, че все нещо съм пропуснала...
И тъмнината няма как да ме докосне, когато си
разтворил сърцето си за светлината и за любовта!
И нека всички отминали неща бъдат житейските уроци,
които остават в съзнанието ми като мъдрост,
записана в летописа на живота и сякаш звездно
присъствие докосва с нежност душата ми.
И нека светлината грее в нас и ни показва
вярната посока, за да не попаднем в лапите на мрака...
да докоснем с обич душата си и да се изпълним
с вътрешен мир, любов и светлина...
И тъй небесно синьо е в душата ми...!
© Катя Todos los derechos reservados