20 ene 2010, 18:13

Небето е безумно лунно 

  Poesía » Versos blancos
678 0 6

 

 

Сънуваш по-бързо от мен.

Спиш превит на кравай и караш състезателна кола.

Аз моржувам сред звездите и се сънувам като мъж на Хаваите.

Понякога ме хващаш за гърдите, но тогава си обладан от дяволица.

Тогава сънуваш, че си жена.

Време е да приютиш мечтите си на топло, бавно и без виагра.

Хванала съм те с две ръце за ръчната спирачка, за да не избягаш от съня ми.

В него аз съм те родила.

 

Хайде сега, целуни ме.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??