24 abr 2016, 3:19

...Небето ти... 

  Poesía » De amor, Versos blancos
560 0 5

 

...Небето ти...

 

 

Небето ти за мен - едно море от нежност и страст,

с любов и светлина изпълнено- безкрайни чувства...,

с вълните, и затишието си - рула на кораба ни управлява-

то няма хоризонт и в него като в очите ти блестящи губя се в омайност...!

 

Небето ти синьо, но с много нюанси - очите ти създават цветове,

обединени те събират в себе си цялата вода и огън на света,

болките и радостите ти плачат със дъжда , гледат всичко дълбоко...

Гледай ме , гледай ме любими с тези вечни очи..., в теб пак и пак се влюбвам...!

 

Небето ти наблизо е,  дори от далече и приканва ме във вечността,

съдържа в себе си адът,  но прегръща ме със своята райска закрила,

със силите и с мекотата си, целува ме, изгаря ме и преражда ме в пепелта...,

то е слънцето огряло деня, звездите ярки и лъчите, луната настанила се в нощта...!

 

Небето ти синьо, но с много нюанси - очите ти създават цветове,

обединени те събират в себе си цялата вода и огън на света,

болките и радостите ти плачат със дъжда , гледат всичко дълбоко...

Гледай ме , гледай ме любими с тези мокри очи..., в теб пак и пак се влюбвам...!

 

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви от сърце...!!!
  • Честит имен ден и от мен Калиа, носи името си със здраве. А за творбата получаваш 5 красиви и блестящи звездички
  • "луната настанила се в нощта...!" Красиво!
  • Благодаря ти...!!!
  • Честит имен ден, Калиа! Да ти носи много здраве, любов и вдъхновение! Чудесна експресивност и вдъхновяващо богатство на образи, демонстрираш в това стихотворение. Мисля, че и най-яростните ти опоненти този път ще бъдат лишени от доводи срещу творбата ти. 5 звезди за сътвореното.
Propuestas
: ??:??