...Небето ти...
Небето ти за мен - едно море от нежност и страст,
с любов и светлина изпълнено- безкрайни чувства...,
с вълните, и затишието си - рула на кораба ни управлява-
то няма хоризонт и в него като в очите ти блестящи губя се в омайност...!
Небето ти синьо, но с много нюанси - очите ти създават цветове,
обединени те събират в себе си цялата вода и огън на света,
болките и радостите ти плачат със дъжда , гледат всичко дълбоко...
Гледай ме , гледай ме любими с тези вечни очи..., в теб пак и пак се влюбвам...!
Небето ти наблизо е, дори от далече и приканва ме във вечността,
съдържа в себе си адът, но прегръща ме със своята райска закрила,
със силите и с мекотата си, целува ме, изгаря ме и преражда ме в пепелта...,
то е слънцето огряло деня, звездите ярки и лъчите, луната настанила се в нощта...!
Небето ти синьо, но с много нюанси - очите ти създават цветове,
обединени те събират в себе си цялата вода и огън на света,
болките и радостите ти плачат със дъжда , гледат всичко дълбоко...
Гледай ме , гледай ме любими с тези мокри очи..., в теб пак и пак се влюбвам...!
© Лили Вълчева Все права защищены