Днес е прекрасен пролетен ден,
а аз съм прикована на легло.
За някои е ден обикновен,
но за мен изпълнен е с тегло!
Как искам да му се порадвам
и на никого да не тежа –
с усмивка близките си да зарадвам
и ако мога, болките да спра!
На всеки ден усмихвайте се, хора!
Добро от всеки нека да струи!
Не чакайте възможност втора.
На всеки Времето минутите брои!
© Pepi Petrova Todos los derechos reservados