9 jun 2007, 20:09

НЕЧОВЕШКИ 

  Poesía
816 0 7


Ти си мислиш,
че знаеш!!!
Повярвай ми,
това, което видях,
през което минах,
което преживях,
е меко казано ад...


Да, пука ми,

но какво от това,

че ти не разбираш,

дори не искаш да знаеш,

как съм сега?!


Ще ти кажа:

аз пиша от ярост

и болка

този стих

и - повярвай ми -

ти си причината

точно в момента

да бъда агресивен и див,

да, пиша от ярост,

нечовешки гняв -

този стих!


Сега съм скован,

като лед,

обрисувам своя

портрет с омраза и гняв:

къде беше ти,

когато се

нуждаех от теб?


Не ми отговаряй с мълчание -

аз питам теб,

не някой друг!

Ще крещя, колкото

искам,

ще бъда нечовешки груб!


И знаеш ли,

дори е недостатъчно

да крещя толкова

яростно,

че ти си причината

за моята бяс и ненавист.

Ти! Ти! Ти трябва да вкусиш от тази гадост -

не АЗ!


Разбра ли?

На теб не ти пука -

не изкарваш поука

от моите думи -

бесен съм, яростен,

дори безконтролен - чуваш ли?

Теб питам, а ти

не говориш!


Искам да вкусиш

от тази помия

и усмивката ти

да изчезне, не -
ДА СЕ РАЗКАПЕ!


Как можах

да се вържа,

как не разбрах,

че това е магия,

гнусна заблуда,

на която ти си създателка!


Прости ми, приятелко!

Но ти не подозираш,

какво преживях -

КЪДЕ БЕШЕ, КОГАТО ГОРЯХ В ПЪКЛЕНИЯ АД??

КЪДЕ?

ТИ МЕ ПРЕДАДЕ!

ТИ ИЗОСТАВИ МОЯ ПОРТРЕТ!

ТИ МЕ ЗАБРАВИ - ДАНО УСЕЩАШ СЕГА МОЯ ГНЕТ!


Жалко - това е едва

малка частица от моята

лудост!

На теб не ти пука.

Искам и аз така -

да разбивам човешки съдби,

след това да се смея на воля!

ИСКАМ! УВИ!


Как леко размаза

моята радост,

моето бъдеще,

моето лице,

но спокойно -

някой ден ще усетиш моята радост,

мойта вендета

и ще заместиш моето място!

Бъди сигурна!

Този ден наближава

и малко остава

твоята гадост

да стане моя забава!!!


Гневът ми започва да стихва

и чувствам,

как скоро аз се усмихвам,

а ти плачеш от болка!

СЕГА ЩЕ УСЕТИШ КАКВО ЗНАЧИ ДА ТИ ПУКА!!!!!! 














© Икабод Крейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Агресия...напоследък всеки доста често го напушва.... май тей ще си е за напред...ако не се научим да ценим чуждите чувства и качества...
  • страхотно.вс нямам право да се изказвам за подобно ....нещо
  • Много ярост,гняв и мъка има в това произведение.Страхотно и истинско е!6+
  • Бъди гневен и истински Владимире!Поздрав!!!
  • Интересен образ, в противовес на мен и котвата, мда
    сега вече пропадам в дълбоко мислене, не знам ...
    Поздрави!!!
  • хаха 10х само че при мен съвсем не бе малка
  • Малката частица лудост помага за сътворяването на хубави стихове!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??