28 ene 2009, 23:13

Недей 

  Poesía
528 0 0

Недей...

Не тръгвай без мен!

Ще съжаляваш някой ден...

Знаеш го много добре!

Не тръгвай без мен,

не отивай никъде...

Остани, така е по-добре!

Няма да се върне тя, любовта...

Защото никога не си е отивала...

От нас...

Не тръгвай, не и в този час...

Точно когато усещаш, тя бунтува в нас!

Тя ни роди...

И тя ни събра...

Само тя едничка...

Любовта!

Не си отивай от нея...

И от мен!

Не в този момент...

Не днес...

А никога...

Недей!!!

© Ангелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??