12 ago 2007, 17:07

недей 

  Poesía
416 0 1

Не протягай ръката си в мрака.
Остави ме...! Аз искам да плача.
Аз имам право да плача за теб.
Остави сълзите ми нека се стичат,
нека до болка да парят мойто лице.
Сега единствено те са моят приятел, със
който стоя лице във лице.

© Ния Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??