Aug 12, 2007, 5:07 PM

недей 

  Poetry
417 0 1

Не протягай ръката си в мрака.
Остави ме...! Аз искам да плача.
Аз имам право да плача за теб.
Остави сълзите ми нека се стичат,
нека до болка да парят мойто лице.
Сега единствено те са моят приятел, със
който стоя лице във лице.

© Ния Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??