12.08.2007 г., 17:07 ч.

недей 

  Поезия
418 0 1

Не протягай ръката си в мрака.
Остави ме...! Аз искам да плача.
Аз имам право да плача за теб.
Остави сълзите ми нека се стичат,
нека до болка да парят мойто лице.
Сега единствено те са моят приятел, със
който стоя лице във лице.

© Ния Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??