9 feb 2018, 18:03

Недей тъжи 

  Poesía » De amor, Verso libre
339 0 2

Недей тъжи

 

Недей тъжи, добре съм аз
не страдам по изгубена любов
тя винаги в сърцето ми стои.
Чувствата са толкова прекрасни
не усещам студ и мрак.
Щастлива съм, че съм обичала
толкова е топло на сърцето
нежен шепот го облива
трудно е от омразата любов да правиш.
Мрачното сърце не се усмихва,
то изпълнено с егоизъм и омраза
с него не се живее лесно,
не е за утрешният ден.
Обичното сърце раздава нежност,
раздава радост, почит и любов.
Обичано и обичащо то искри
и пламва гореща кръв.
А тогава разцъфтява любовта
и щастието на рамо спира.
Да! В сърцето съхрани единствено любов

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??