4 sept 2015, 15:22

Недей веднага си отива 

  Poesía » Otra
357 0 1

 

Недей веднага си отива,

остани секунда! Цяла вечност.

В сърцето остани така влюбчива,

запази в душата твоята човечност.

Недей веднага си отива,

не искам и за миг  да те забравя.

Така ли искаш? Сърцето ми застива,

какво ли още да добавя?

Недей веднага си отива,

излез хвани ме за ръка.

Забрави за болката горчива,

да благодарим на Господ

за обичта, която ми втъка.

                        В.Й. 04.09.2015г.

 

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "О, миг постой - ти толкова си хубав!" Разчувства ме, Василе.
    Да се надяваме, че няма да си отиде. Надеждите също подлежат на сбъдване. За щастие! Поздравление за написаното!
Propuestas
: ??:??