19 ene 2015, 17:48

Неделно настроение 

  Poesía
586 0 6

Неделята, като измислица
на отегчена домакиня,
като тополов пух увисна,
преди да отлети в комина -
със дъх на мляко и канела,
със цвят на бебешка усмивка -
поръсена със сняг неделя
върху колосана покривка.
А на върха, като дантела
сред бялата искряща снежност
ръка грижовно е заплела
две хрупкави парченца нежност.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??