3 oct 2016, 17:33

Неделя 

  Poesía
217 0 0

Когато всички знаят

за лудостта ти,

започват да бягат

от теб.

И става така:

или си луд,

или си тъжен,

или никой никога

не те разбира.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??