Неделя е.
Ден за почивка.
И за размисъл
(може би)!? Да.
Всяка мисъл ме връща с усмивка
към отминали с теб времена.
Празен ден.
Не е никак различен
и прилича на делник.
На мой.
Всеки спомен е лика-прилика
с предстоящия утрешен ден.
Неделя е.
И Господ почива.
Бели ангели край него кръжат.
Като тях и аз съм щастлива
с мисълта...
с мисълта си за теб!
© Анета Todos los derechos reservados