Sep 17, 2017, 11:38 AM

Неделя е 

  Poetry » Other
539 2 4

Неделя е. 
Ден за почивка. 
И за размисъл 
(може би)!? Да. 
Всяка мисъл ме връща с усмивка 
към отминали с теб времена. 

 

Празен ден. 
Не е никак различен 
и прилича на делник. 
На мой. 
Всеки спомен е лика-прилика 
с предстоящия утрешен ден. 

 

Неделя е. 
И Господ почива. 
Бели ангели край него кръжат. 
Като тях и аз съм щастлива 
с мисълта... 
с мисълта си за теб! 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??