11 ago 2009, 0:53

Недопята синева... 

  Poesía
516 0 9

                                                                                   ... наверное, это мой рай...  

...

облизвам жадно

сенките

на залеза

 

рисувам в пурпур

недопята

синева...

 

по пътя днес

танцувах

с вятъра

 

а после

те обгърнах

с тишина...

 

...

събрах те

в шепи

за да не прелееш

 

усмивката ти

сгънах

до смеха...

 

пътувам днес

а бях

до себе си

 

пътувам...

към лъчите

на деня....

 

...

и всеки път...

 

когато

ме обгръща

утро

 

прикривам

сянката си

до съня...

 

после

те рисувам

по ръцете си...

 

и се завръщам

 

у дома...

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??