...
облизвам жадно
сенките
на залеза
рисувам в пурпур
недопята
синева...
по пътя днес
танцувах
с вятъра
а после
те обгърнах
с тишина...
...
събрах те
в шепи
за да не прелееш
усмивката ти
сгънах
до смеха...
пътувам днес
а бях
до себе си
пътувам...
към лъчите
на деня....
...
и всеки път...
когато
ме обгръща
утро
прикривам
сянката си
до съня...
после
те рисувам
по ръцете си...
и се завръщам
у дома...
© Бехрин Все права защищены