4 oct 2018, 22:59

Недоразумие 

  Poesía » Otra
299 0 0

Всеки божи ден съчиняваме,

аплодираме за любов стихове,

но колко ли време в безмълвие

топличко в някого се гушим?

 

Вода газим, а все жадни ходим

и пожари овъгляват сърцата ни.

Сред жаравата на ада забравяме,

че ключът към рая е в джоба ни.

 

Н. Б. Самадхи

© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??