4.10.2018 г., 22:59 ч.

Недоразумие 

  Поезия » Друга
305 0 0

Всеки божи ден съчиняваме,

аплодираме за любов стихове,

но колко ли време в безмълвие

топличко в някого се гушим?

 

Вода газим, а все жадни ходим

и пожари овъгляват сърцата ни.

Сред жаравата на ада забравяме,

че ключът към рая е в джоба ни.

 

Н. Б. Самадхи

© Гюлсер Мазлум Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??