6 jun 2020, 0:18

Недостиг 

  Poesía » De amor
520 0 0

Недостиг

 

Красиви, умни, добри,

всичко си имат,

не разбират защо не ги харесвам

и какво не им е наред...

Имат всичко, но най-основното не им достига,

това че те не могат да са като теб...

© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??