6.06.2020 г., 0:18 ч.

Недостиг 

  Поезия » Любовна
507 0 0

Недостиг

 

Красиви, умни, добри,

всичко си имат,

не разбират защо не ги харесвам

и какво не им е наред...

Имат всичко, но най-основното не им достига,

това че те не могат да са като теб...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??