3 jul 2009, 22:52

Недоверие? 

  Poesía
590 0 2

Защо е това лицемерие

и тази липса на доверие?

Това е просто загуба на време,

която щастието ще отнеме.

Но хората са си такива,

за да са добре, чуждата болка им стига.

Ала лицемерието те разяжда 

и лъжата в съзнанието се поражда.

Съмнението като червейче те гложди

и не знаеш на кого да заложиш...

© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??