4 ago 2017, 22:57

Недоверие 

  Poesía
361 0 2

Недоверие

 

Недоверие отново се заражда

и помръква радостта…

Дали егоизмът го поражда

или просто възрастта…

 

На никого животът не прощава,

убива чувства, сетива…

Понякога е толкоз трудно,

да съхраниш достойнство и душа.

 

Недоверието е като отрова,

прониква бавно в кръвта.

Чувствата разяжда…

наранява и убива любовта.

 

Кому това е нужно…

животът си върви към края.

Нали от нас зависи…

дали ще бъдем в ада или рая.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??