Днес е в Северна Корея!
Утре ще е във Иран!
Вдругиден във Еритрея!
Кой е този “пехливан”,
молещ спешно да закупи
я снаряд, я някой дрон,
във… войната да затрупа,
братя руси… милион!
Юри Йовев
юни 2024 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados