26 feb 2008, 18:45

Неизживяни пролети 

  Poesía » Del paisaje
579 0 2
Неизживяни пролети

На Сузи ♥

Една ароматна шега
издърпа косите ми вързани.
Кога ли се влюбих, кога,
във тая пролет забързана...
Кога я целунах със устни,
за пролетен дъжд зажаднели.
Кога ли за пръв път вкусих
аромата на сладката пролет. Бели...
Бели са, плахи са надеждите,
обгърнали ме неочаквано. Без присъда.
Изневерявам на зимните си копнежи...
Косата ми дали още е къдрава?...

Неизживяни са пролетите ми...

12:04
26.02.08г.

© Люляк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??