26.02.2008 г., 18:45 ч.

Неизживяни пролети 

  Поезия » Пейзажна
569 0 2
Неизживяни пролети

На Сузи ♥

Една ароматна шега
издърпа косите ми вързани.
Кога ли се влюбих, кога,
във тая пролет забързана...
Кога я целунах със устни,
за пролетен дъжд зажаднели.
Кога ли за пръв път вкусих
аромата на сладката пролет. Бели...
Бели са, плахи са надеждите,
обгърнали ме неочаквано. Без присъда.
Изневерявам на зимните си копнежи...
Косата ми дали още е къдрава?...

Неизживяни са пролетите ми...

12:04
26.02.08г.

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??