Често ставам нощем и ти пиша.
Като вчера също.
И иска ми се много да ти кажа.
Всичко даже.
За къщичката наша. И билките
край нея врасли.
Да спомня ти за не една мечта.
За змийска кожа,
приютила ни двамина –
с дъха на мащерка
и вяра.
Иска ми се...
още да ти кажа.
© Ава Todos los derechos reservados
Благодаря ти за вниманието!