7 oct 2011, 15:20

Нежен блус 

  Poesía » De amor
670 0 2

Нежен блус

 

Искам в този танц да бъда с тебе,

очите ми да носят светлина.

В такта нежно ти да ме прегърнеш,

да чувствам тръпката на твоята ръка.

 

Музиката глухо да прелива

ту в нежен блус, ту в дива веселба.

Очите ти за мен да са искрици,

гледайки ги, в тях да се пленя.

 

Искам този миг да бъде вечен,

а този блус със теб да продължа.

Не с утрото над нас да падне есен,

и не от студ без теб да се стопя.

 

Всяка среща малък миг за мен е

в нежен блус сред бурни ветрове.

Когато те оставям и си тръгвам,

познатото пак взима върхове.

 

Искам в този танц да бъда твоя,

с очи да ме изпиваш и крадеш.

Така в студа да стоплиш мойто тяло

и любовта от мен да разбереш!

© Галена Върбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??