28 jun 2008, 10:18

Нежен флирт 

  Poesía » De amor
846 0 13
 

Нежен флирт

 

 

Страх ме е

да те погаля -

по копринената ти кожа

да не тръгне бримка...

Недей

с нежните си устни

да плетеш

за сърцето ми

любовна примка!

Ръцете ми

са силни, груби.

Не ги целувай

с ненаситна жар.

Вземи очите ми - изумруди -

нека това е твоя дар!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??