Щом те има до мен,
нежен ябълков цвят,
се разлиства над нас
и вълшебно и влюбено,
заедно с тебе вървим.
Две ръце ме прегръщат
а в очите съзирам
толкова много любов!
Тази обич родена –
там в далечни години
когато с теб – бяхме
толкова млади...
Все така в сърцата тупти
и смело ни води
по житейския път...
към мечти безпределни!
И в душите звучи
като стих, като зов
най-сладката песен.
Този свят е любов
и побира се – знам,
в розов ябълков цвят!
Щом те има до мен...
любовта ни докосва звездите!
Тогава смела съм, знам!
А мечтите блестят...
и ни водят по звездни пътеки!
Нежен ябълков цвят е любовта ни!
И със тих богослов заедно с теб
по пътя вълшебен вървим...
И тъй нежна е нашата песен...!
Катя Джамова
24.04.2018г
© Катя Todos los derechos reservados
И мечтайте...