Изтъкана от нежност е нощта!
Докосва най-сладките
струни в душата...
погалва я с нежност
и сякаш шепти ми...
Все още има надежда -
този свят да бъде
обичан и бял!
Излез от мъглата,
която те обгръща,
събуди се най - после
от илюзорния си сън.
Тогава реалността ще се
разпадне на хиляди
кристални атоми
и истината ще проблесне
под скритите окови
на времето...
Луната със сатен
ще те помилва,
ще заблести в синьо,
розово и златно.
А светлият лъч
на надеждата -
ще те докосне
с пъстроцветните
цветове на дъгата...
И ще отключи
скритите послания
на душата ти!
И в такъв момент,
сякаш докосвам
невидимите струни
на душата ти с нежност
и ти казвам...
Все още има надежда!
Не се предавай...
А смело по пътя върви
и не спирай...
кътай любов, мир, мъдрост
и щастие в сърцето си!
Излез от мъглата,
която те обгръща
и кошмарният ти сън
ще се разпадне
на хиляди звездни атоми.
Изтъкана от нежност е нощта!
Изгряват световете и блестят!
А луната разстила пред нас
нова светла пътека...
Вълшебно е...!
Разтварям сетивата си
и долавям приказните
звуци на нощта...
А светът е изпълнен
с мир, любов и надежда
и сладко спи...в очакване
на изгрева на новия ден!
30.06.2019г
Катя Джамова
© Катя Todos los derechos reservados