31 oct 2004, 0:23

Нейна Прокоба 

  Poesía
1026 0 2

Нейна Прокоба


Жената дар е и прокоба
изпълнена с добро и зло
но зная аз... да имам нужда
от мъничко прокоба в този час.
че таз прокоба сила дава
и мъжкото сърце с живот дарява.
Да Марти теб прокобо те желая
и мисля аз за тебе през ноща
със теб си лягам сутрин с тебе ставам
и моля се ти мен да избереш!

© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудесно любовно обяснение!
  • Еееееееех.....!Колко хубаво!
Propuestas
: ??:??