7 feb 2005, 9:33

Нежно и страстно 

  Poesía
1472 0 0
Слънчице розово,
моя жадна любов,
плискаш лъчите си,
палиш косите ми.
Шариш по тялото,
плъзва се златното
в сладки целувчици,
в безброй сърчица.
Гмуркаш се в синьото
на очите ми в смут,
карминът на устните
разпалва жарта.
Пръскаш искрите си
в най - тъмни ъгли,
рониш от миглите
перли, вместо сълзи.
Докосваш ме сладостно,
стенеш задъхано
и изригваш оргазми
в буря от страсти.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??