5 feb 2007, 23:48

нежно изцеление... 

  Poesía
884 0 2
Обичаш ме, със вкус на карамел са усните, желание, желание за грях в душата ти! Събличаш ме, треперещи от страст ръцете ти, ме стоплят с нежно притеснение. Конвулсии, конвулсии на страст във вените, последен път, и всичко е назад във времето. Очите ти, очите ти са влажни и притворени и карат ме, и карат ме да търся още изцеление.

© Мариа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??