16 sept 2016, 15:22

Нежност 

  Poesía
422 1 3

Нежни вълни се разливат.

Не по телата – в ума.

Мисли красиви разкриват,

скрити във мойта душа.

Цяло сме аз и ти вече,

сляло се в обща мечта –

ти си на мене обречен,

ти си за мене света…

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??