Нежност!
Ръцете ти да галят тялото ми,
нежно да ме докосваш,
да усещам горещо страстта ти,
топлина и мокрото ти тяло,
когато ме прегръщаш
и с ласките обгръщаш.
Топлината - незаменима,
обич - неповторима,
страстта - несравнима,
дъхът ти да усещам
сякаш шепнеш ми
тихо на ушенце.
За обичта - горях,
за страстта - копнях
за нежността - жадувах,
за любовта - бленувах,
за нея мечтах
и борих се.
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados