4.03.2014 г., 21:28 ч.

Нежност! 

  Поезия » Еротична
1409 1 1

Нежност!

 

Ръцете ти да галят тялото ми,

нежно да ме докосваш,

да усещам горещо страстта ти,

топлина и мокрото ти тяло,

когато ме прегръщаш

и с ласките обгръщаш.

 

Топлината - незаменима,

обич - неповторима,

страстта - несравнима,

дъхът ти да усещам 

сякаш шепнеш ми

тихо на ушенце.

 

За обичта - горях,

за страстта - копнях

за нежността - жадувах,

за любовта - бленувах,

за нея мечтах

и борих се.

 

 

 

 

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??