26 may 2009, 20:32

Нека 

  Poesía
316 0 0

                  НЕКА

 

От дългите нощи чакам закрила,

но вече ръцете на дните са къси.

В мене мъка - змия се стаила.

И кой ли за радост ме търси?

 

Още чакаме със старата къща,

със нея отдавна сме станали зима.

Захвърлен камък, назад не се връща.

Теб не захвърлих. Нека те има!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??