26 ene 2010, 10:30

Нека 

  Poesía
434 1 2
"Как искам моят стих да бъде прост,
съвсем обикновен! Като тревата..."
               Дамян Дамянов


О, нека моят стих да бъде къс...
но нужен! Като насъщен хляб;
като малък, блестящ водопад;
като въздухът, който навред
носи своя дъх; като вярата,
надеждата и любовта. И като Жената!

И да се превърне в Свобода!

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??