28 sept 2018, 0:41

Нека 

  Poesía
290 1 4

Нека се къпят в морето звездите,

нека орли над земята кръжат,

нека множат се в сърцето мечтите,

нека безгрешните също грешат.

 

Нека доброто да бъде на мода,

нека усмивката среща деня,

нека човекът не търси изгода,

нека се случват вълшебни неща.

 

Нека преглътнем ранени обиди,

нека отворим очи и душа,

нека слепецът успее да види,

нека от радост да бликва сълза.

 

Нека простим неща непростими,

нека живеем за утре, но днес,

нека сме горди с доброто си име,

нека не служим на чужд интерес.

 

Нека със обич пулсират сърцата,

нека природата си съхраним,

нека възпитаме с пример децата,

нека да кажем всички Амин!

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??