20 ene 2019, 19:48

Нека! 

  Poesía » Filosófica, Civil
483 1 0

Нека по-добри да станем,

нека повече да мечтаем,

нека по-добре и по-дълго да живеем,

нека на страдащите да не се смеем,

нека има повече обич и топлота,

нека направим прекрасен света!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??