15 may 2008, 21:18

Нека 

  Poesía » Otra
651 0 2
Красиво е щастие да даряваш, нали?!
Красиво е цвете да цъфти.
Красиво е как слънцето изгрява,
как луната почва да блести.

И красиво е всичко ново,
всичко живо и добро.
И ражда се живот наново
в едно сърце, изпълнено с любов.

И нека цвете да цъфти,
нека раждат се мечти.
Нека светят две звезди,
под небето - аз и ти...

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??