21 oct 2008, 22:14

Нека бъда... 

  Poesía » De amor
606 0 3

Нека бъда красивите лъчи на слънцето,
което гали нежно лицето ти!
Нека бъда бурният вятър,
преплел се нежно в косите ти!
Нека бъда  пясъкът многоброен,
който минава през пръстите ти!
Нека бъда просто
въздухът, който дишаш ти!
Нека бъда...! Да!
Нека бъда всичко онова,
до което се докосваш ти!
Но как? Как се чудя, как?
Как да се превърна във всичко
онова, което обожаваш ти?
Какво да сторя с мен?
Какво да сторя с теб?
Как две сърца в едно да затуптят?
Как? 

 

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??