12 feb 2009, 19:43

Нека бъде Светлина 

  Poesía » Versos blancos
879 0 7

Нека бъде Светлина 

 

 

По идея на един художник,

който рисува божествено... 

 

Ако любовта

и отдаването

бяха светлина,

а егоизмът

и насилието -

тъмнина,

какво би

видял, човече?

Хиляди светулки

изгубени

по цялата

огромна Земя,

самотни,

блещукащи

Вселени.

А какво би било,

ако  се издигнем

до Светлината

и се слеем

в свободни

Слънчеви лъчи,

даващи живот

на чудни цветя?

 

 

 

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??