4 feb 2008, 20:58

Нека да е  

  Poesía
595 0 4

Нека да е тихо - да се чува само шепотът на дърветата,
нека да е тихо и поне за миг да не се бунтуват моретата,
нека да е тихо и дъхът ми да не се чува дори,
искам да е тихо, за да не боли...

Нека да е утре. На днес да сложим край.
Нека да е сутрин, да е малък, светъл рай.
нека да е слънце и да има светлина,
искам да е утре, дори да съм сама...

Нека да е празно в моя малък дом,
нека да е празно - да няма даже стон
нека да е празно, както в моето сърце,
искам да е празно, така май е най-добре.

© Ванеса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??