31 dic 2010, 11:02

Нека ме боли... 

  Poesía » Otra
1475 0 4

Нека ме боли...


Наранена съм от доста време

и боли ме често само като дишам.

Усещам, че дъхът ми спира,

и вътрешно болката напира и напира...


Боли ме от думите тежки.

Не не ги заслужих, зная това.

Но има хора, които не разбират.

Не, не ме разбират те.


Обвиниха ме, че не съм обичала.

Обвиниха ме,че зла съм била.

Обвиниха ме в магьосничество дори.

Но не, не е вярно това!


Аз вярвам!  Вярвам, че има някой.

Някой на другия свят.

И колкото и да не вярват другите,

аз вярвам и изпитвам страх.


Страхът в мен не е от заплахи.

От думи празни или мисли гадни.

Страхувам се от вярата, която нося в мен.

Нося я в живота си неподреден.


Страхувам се от обичта си силна,

с която водим война  всеки ден.

Страхувам се, че приказките празни

и мислите на хора, толкова за мене странни -

започнаха да надделяват и превръщат,

миг подир миг,  живота ми във Ад.


Боли, боли ме много, ДА.

Няма смисъл да го крия това.

Но вярвам, че силата Висша -

ще реши проблемите ми сега.


И нека, нека ме винят!!!

За обичта си - да, виновна съм, обичам.

За мислите си тъй - открити.

И за истините скрити, та от мене открити.

Виновна съм и ме боли.


Боли, че позволих животът ми да се съсипе.

Боли, че думи тежки чух.

Боли ме силно, много силно отляво.

Да, тук, отляво, боли, разбери.

Но колкото и нетърпима,

колкото и силна да е тя -

зная, до последно ще се боря за душевна свобода.


И няма лесно аз да се предам.

До смърт да е, ще продължа!

А когато болката ме победи,

зная, че печеливша ще съм Аз!

Болката е нетърпима и сега дори,

но нека, нека ме боли.

Нека ме боли и ми напомня 

за идващите тъй - прекрасни дни!!!



Анна Хубенова Соколова - 31.12.2010 г.




© Мим Миме Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за пожеланията и за искреността DonQuixote .Дано наистина открия тази свобода която търся.Опитвам се да запазя всяко хубаво нещо в мен , което дори е на изчезване.Опитвам се да живея достойно не за другите, а както каза и ти-За себе си.Защото с всяка изминала секунда виждам ,че не си заслужава за нищо и никой друг.И аз съм като теб сега-не взирам нито мъже нито жени(много точно се изказа ти ) Весела и успешна нова година и на теб. Успех в живота и всичко за напред !!!
  • Не, не ме е страх от любовта.Страх ме е от силата на любовта, защото когато много боли, не се знае на какво е способна тя.А особено пък ако е наранена.Благодаря.Благодаря на всички. И аз Ви пожелавам -цитирам "Сбъдване на съкровените мечти през Новата 2011 Година!" Много здраве и любов,която да сгрява душите ви.
  • Сбъдване на съкровените мечти през Новата 2011 Година!
  • Хубаво....
Propuestas
: ??:??