Звън на фрази с изострени думи.
Напрежение пръска искри.
По-добре ме целете с куршуми,
че от думите, много боли.
От очите, разсипват се листи.
Кой умее сълзи да чете?
Ако всички играеме чисто,
ще е с смисъл дуелът въобще.
Голиат със Давид се сражава.
Соломон е мъдрец и мълчи.
Сит на гладен отдавна не дава.
Разпознай се във някого ти.
Но и лоши в легендите има,
има дявол, вампир и ламя...
Те са всъщност голяма причина,
добротата да има цена.
Но войната кипи и не спира.
Звън на фрази е методът нов.
Аз живота така го разбирам:
нека просто да правим любов!
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados